De afgebeelde boot is momenteel niet te koop bij Boatshed. De gepresenteerde bootinformatie en afbeeldingen maken deel uit van Boatshed's backcatalogus van de 25.000+ boten die we de afgelopen 20 jaar hebben vermeld en verschijnen hier voor algemene informatie en richtlijnen over Boatshed en onze bootverkoopsystemen en -diensten

Aquabell 27

recent renovation
£0 Verkocht / beschikbaar
  • Boot REF#  ·  326231
  • LOA  ·  27'0"
  • Jaar  ·  1979
  • Constructie  ·  GRP/polyester
  • Onderwater profiel  ·  Semi- waterverplaatser
  • Slaapplaatsen  ·  4
  • Motor  ·  1 x diesel 190hp, Ford 6 Cylinder 360CI Mermaid Marine (1990)
  • Ligplaats  ·  Suffolk
Boatshed Suffolk
Boatshed Suffolk
Ben Farnell

De afgebeelde boot is momenteel niet te koop bij Boatshed. De gepresenteerde bootinformatie en afbeeldingen maken deel uit van Boatshed's backcatalogus van de 25.000+ boten die we de afgelopen 20 jaar hebben vermeld en verschijnen hier voor algemene informatie en richtlijnen over Boatshed en onze bootverkoopsystemen en -diensten

Extra Details

Ontwerper Aquabell
Bouwer Bell Boats, Brundell
Ligplaats Suffolk
Brandstof capaciteit 300.0 ltr Total - 1 Tanks
Water capaciteit 120.0 ltr Total - 2 Tanks
Laatste inspectie 09/06/2022

Meganisch

Motor 1 x diesel 190hp
Engine merk en model Ford 6 Cylinder 360CI Mermaid Marine (1990)
Motor uren Niet bekend
Engine Cooled Indirect
Aandrijving Schroefas
Schroeven 4 blade
Brandstof verbruik (ong) Niet bekend

Hydraulic Trim Tabs are also fitted

Afmetingen

LOA 27'0"
Breedte 10'6"
Minimum diepgang 2'6"
Maximum diepgang 2'6"
Waterverplaatsing 6,500kg
Opslag In jachthaven

Electrische systemen

12 / 24 volt batterij, 2 accu's geladen door: motor, walstroom

Constructie

Construction GRP/polyester
Onderwater profiel Semi- waterverplaatser
Afwerking Verf afwerking

Accommodatie

Totaal nummer van slaapplaats 4
Nummer van Dubbel slaapplaats 2
Hutten 1
Hids 1 hids (Electrisch)

2 brander gas fornuis

Accommodatie

Fornuis
Gril
Oven
Wasbak
Koelbox
Vloerbekleding
Waterdruk systeem
Warm watersysteem
Niet Rokers

2 brander gas fornuis

Dek uitrusting

Deklijnen
Stootkussens
Boegschroef

1 sheet lieren
Electrisch ankerlier
2 ankers
(10 KG Bruce & CQR)

Navigatie app.

Compas
Snelheid
Log
VHF DSC radio
GPS
Kaart plotter
Autopilot/zelfstuurinrichting
Klok
Diepte meter

Veiligheids uitrusting

3 bilge pompen (0 handmatig / 3 electrisch)

Makelaars opmerking

This is a really great example of a Aquabell 27, having been in the current ownership since 2017. The current owners have maintained her well and have attended to the few items that arose from a survey last year.
They have also taken care of the cosmetics with the head lining, interior, upholstery all being presented well.

She has also been maintained well mechanically with the 6.0l Turbo Diesel engine having been self maintained and the systems having some nice touches added (the owner being a plumbing and heating engineer).

This boat offers huge versatility as either a fishing boat, with its ample deck space, to a family cruiser by way of its two double berths and generous cockpit size.

These boat details are subject to contract.
Note: Offers on the asking price may be considered.

Waar de gegevens hierin details geven van een boot, nieuw of gebruikt, zijn ze bedoeld om een ​​eerlijke beschrijving van het vaartuig te geven, maar er kan niet worden gegarandeerd dat ze nauwkeurig of volledig zijn. Ze maken geen deel uit van enig aanbod of contract voor de verkoop van het vaartuig. De aspirant-koper wordt aangeraden de bijzonderheden en het vaartuig zelfstandig te controleren. De verkoper verkoopt niet in het kader van een bedrijf, tenzij anders vermeld. Persoonlijke eigendommen zijn uitgesloten van de verkoop van het vaartuig, tenzij specifiek opgenomen in de bovenstaande aanbiedingsspecificatie of in een koopcontract. Persoonlijke eigendommen kunnen apparatuur of uitrusting zijn die niet permanent aan het vaartuig is bevestigd, inclusief maar niet beperkt tot: kunstwerken, amusementsapparatuur, visuitrusting, tv-ontvangers, recreatieve uitrusting, kajaks, gereedschap en persoonlijke apparaten. Foto's die incidenteel de persoonlijke eigendommen van eigenaren kunnen weergeven, geven niet aan dat dergelijke items bij de verkoop van het vaartuig zijn inbegrepen, tenzij dergelijke items hierin specifiek worden vermeld. Waar de bijzonderheden hierin details geven over een nieuwe boot en/of een nieuwe boot die geleverd/gebouwd zal worden door een bouwer/fabrikant, of een boot die gecharterd zal worden, via onze introductie, kunnen we niet garanderen of verantwoordelijkheid nemen voor de juistheid of betrouwbaarheid van enige informatie die wordt aangeboden door externe bedrijven met betrekking tot dit, inclusief maar niet beperkt tot nieuwe botenbouwers/fabrikanten, chartermaatschappijen en/of bedrijven/bedrijven die 'Vrienden van Boatshed' zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor, of partij bij, transacties, contracten of overeenkomsten tussen u en dergelijke externe leveranciers van producten of diensten en het is uw plicht om dergelijke details rechtstreeks bij dergelijke entiteiten te verifiëren en een contract met hen te sluiten op uw eigen discretie en op voorwaarden waarmee u akkoord gaat.

Comments 3

Let op: deze reactie sectie is openbaar . Gelieve uw persoonlijke gegevens niet hier te plaatsen. Om te informeren over de aankoop van deze boot, neem dan contact op met de makelaar direct bij benfarnell@boatshedsuffolk.com Lees onze opmerkingenrichtlijnen voordat u een bericht plaatst.

More photos
Thanks

mark l2024-05-08 18:09:05

thanks for this cool post. .

Boat Sea Y2024-02-13 10:56:48

What's the cruising speed and location

Ron H2023-11-14 17:04:31
Je moet ingelogd zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen or registreer gratis