επικοινωνήστε
Calin Ciufudean

Κινητό
+44 (0)7985 575 427

Email
calinciufudean@boatshed.com

Boatshed Greece
The Engine House, Royal Clarence Yard, Weevil Lane,
Gosport, Hants. PO12 1AX

Γεια σε όλους :))),

Το 2013 αποφάσισα να αγοράσω ένα δεύτερο χέρι στην Ελλάδα και έγινα ο περήφανος αλλά αφελής :) ιδιοκτήτης του SY Corsair, ενός κέτσα χάλυβα 66 τετραγωνικών μέτρων με δυνατότητες μπλε νερού που μου είχε πωληθεί εκείνη την εποχή από ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το Doncaster / Ηνωμένο Βασίλειο.
Είναι δίκαιο να πούμε ότι από τότε έχω βιώσει τις χαρές και τους πόνους της ιδιοκτησίας σκαφών στο εξωτερικό, καθώς μια σειρά από αβέβαια προβλήματα με οδήγησαν στο να αναλάβω τελικά μια πλήρη ανακαίνιση που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Ως εκ τούτου, κατά τα τελευταία 4 χρόνια έχω μάθει πολλά πολύτιμα μαθήματα για τον εαυτό μου, τη ζωή γενικά και τα σκάφη ειδικότερα.

Ως κάτοικος UK με πλήρη απασχόληση από το 2003, ένιωσα πρόσφατα την επιθυμία να μετακομίσω στο εξωτερικό και να ξεκινήσω μια νέα πρόκληση, οπότε αποφασίστηκε να μετακινηθεί στην Ελλάδα για να απολαύσει το θερμότερο κλίμα, να περάσει περισσότερο χρόνο για ιστιοπλοΐα και καταδύσεις και φυσικά να συνεχίσετε την απαιτητική και δαπανηρή ανακαίνιση της Corsair.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήταν λογικό να αγκαλιάσω την ευκαιρία να ενταχθώ στην ομάδα Boatshed και να ξεκινήσω τη σταδιοδρομία του μεσολαβητή στην Ελλάδα, και στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να αποφασίσω αν θα έχω την έδρα της στην Πρέβεζα / Λευκάδα (όπου η Corsair είναι στεγνή) .

Ανυπομονώ να βοηθήσω την Boatshed να είναι πιο επιτυχημένη και πιο δραστήρια στην Ελλάδα, όπου είμαι βέβαιος ότι μπορώ να βοηθήσω πολλούς αγοραστές και πωλητές γιοτ καθώς έχω κερδίσει πολλές τοπικές πληροφορίες και εμπειρία τα τελευταία χρόνια.